Nieuws

Vakantie

De praktijk is gesloten van 19 tot en met 23 oktober gesloten vanwege herfstvakantie.

​​Bijzonderheden

In verband met de maatregelen rond het coronavirus is er behalve face to face contacten ook de mogelijkheid tot telefonisch contact of beeldbellen.

 

​​​Groepen

Begin 2019 zijn er twee nieuwe groepen van start gegaan. Een psychodynamische groep (woensdagochtend) en een ACT groepstherapie (zie pdf). Daarnaast hebben we twee schematherapiegroepen (maandagmiddag en dinsdagavond).

 

​​Wachttijd

Voor individuele psychotherapie is er momenteel een cliëntenstop vanwege oplopende wachttijden.

Voor groepspsychotherapie is de wachttijd wisselend per groep. Indien u zich wilt aanmelden kunt u contact opnemen via deze website  of per telefoon.

Wanneer u de wachttijd te lang vindt, kunt u altijd contact opnemen met de zorgaanbieder, of uw zorgverzekeraar vragen om wachtlijstbemiddeling. Uw zorgverzekeraar kan u ondersteunen, zodat u binnen 4 weken vanaf uw eerste contact met een zorgaanbieder een intakegesprek krijgt, en dat de behandeling binnen 10 weken vanaf de intake is gestart. Dit zijn de maximaal aanvaardbare wachttijden die door zorgaanbieders en zorgverzekeraars gezamenlijk zijn overeengekomen (de treeknormen).

Geen contracten met zorgverzekeraars

Ook voor het jaar 2020 heeft Psychotherapiepraktijk Hazenkamp er expliciet voor gekozen geen contracten met zorgverzekeraars af te sluiten. De reden hiervoor is dat wij ons niet kunnen vinden in de voorwaarden van deze contracten. De verzekeraars schrijven in toenemende mate voor wat we moeten doen en laten in een behandeling en dat staat regelmatig haaks op de professionele standaarden in ons vak. Onder Vergoedingen kunt u meer lezen over wat dit kan betekenen voor kosten, vergoedingen en keuze van zorgverzekeraar.

 

.

     FPP            ACT

© 2016 www.psychotherapiepraktijkhazenkamp.nl   |   E: info@psychotherapiepraktijkhazenkamp.nl   |  T: A. Cornelissen 0623825007  T: I. Hellenbrand 0623826970

  • LinkedIn Social Icon