top of page
IMG_4189%5B1919%5D_edited.jpg

Aanmelding

U kunt zich bij Psychotherapiepraktijk Hazenkamp aanmelden via het contactformulier op deze website. Inge Hellenbrand ( bereikbaar op ma-di-woe en do ochtend) of Annika Cornelissen (bereikbaar ma-di-do-vrijochtend) zal dan telefonisch contact met u opnemen. Wanneer u wilt overleggen of een behandeling binnen onze praktijk mogelijk of passend is, kunt u uiteraard ook contact opnemen. Als u zich bij Psychotherapiepraktijk Hazenkamp aanmeldt, is er mogelijk sprake van een wachtlijst. Bij een eerste, telefonisch contact wordt u hierover geïnformeerd. Als na telefonische contact wordt besloten een intakegesprek in te plannen, wordt u gevraagd een intakeformulier in te vullen. Deze ontvangt u per email en kunt u voorafgaand aan het intakegesprek ingevuld terug mailen.

Als zorgverleners zijn wij verplicht uw Burgerservicenummer (BSN) te controleren en te registreren. Ook dient u uw legitimatiebewijs mee te nemen, dit is wettelijk verplicht. De verwijzing van uw huisarts en (een kopie van) uw zorgpas neemt u mee voor uw eerste afspraak.

Intake

De intakefase varieert van één tot enkele gesprekken, afhankelijk van uw klachten en problematiek. In de intakefase gaan we samen uw klachten en uw hulpvraag in kaart brengen. Vervolgens stellen wij samen met u een behandelplan op en wordt gestart met de behandeling.

bottom of page